tel: 085 – 130 11 96

Vandaag open van 9:00 uur tot 17:30 uur.

Reparatie van iPhone, iPad, Macbook, iMac,

Samsung en andere merken.

Apple Reparatie

Bij Mobile Doctor in Gouda doen we alle reparaties voor Apple. Naast standaarddiensten zoals het vervangen van het scherm of de batterij, voeren we ook complexe reparaties uit aan je Apple moederbord. Onze gecertificeerde technici staan direct voor je klaar. Voor alle Apple reparaties geldt een garantie van zes maanden. Bovendien gebruiken we alleen originele Apple onderdelen die rechtstreeks van de fabrikant komen. Omdat we niet met tussenpersonen werken, kunnen we je direct de laagste prijs garanderen. Je kunt eenvoudig online een afspraak maken om naar onze Gouda te komen of ervoor kiezen om je apparaat naar ons op te sturen. Met beide reparatiemethoden zorgen we ervoor dat je jouw Apple apparaat zo snel mogelijk weer in gebruik kunt nemen.

Wacht niet te lang

We raden aan om je Apple Apple met schade niet te lang te gebruiken. Dit komt omdat een barst of scheur in het scherm van je Apple snel een aantal andere problemen kan veroorzaken, zoals waterschade of schade aan de luidspreker. Dit kan vervolgens de reparatiekosten enorm verhogen, dus haast je en laat het doen.

Diverse Apple reparaties

Naast het repareren van het scherm of de batterij van het Apple Apple, voeren wij ook diverse andere reparaties uit zoals: camera reparatie voor of achter, sensor reparatie, achterkant/achterklep reparatie, waterschade reiniging en moederbord reparatie voor het Apple Apple.

Geen tussenpersonen

Omdat we de onderdelen voor Apple Apple rechtstreeks inkopen bij de fabrikant van Apple, kunnen we je een lagere prijs bieden dan andere bedrijven.

Dus in het kort; wil je gegarandeerd de laagste prijs, maar wel de beste service met originele onderdelen voor Apple Apple? Dan ben je bij Mobile Doctor in Gouda aan het juiste adres!