tel: 085 – 130 11 96

Vandaag open van 9:00 uur tot 17:30 uur.

Reparatie van iPhone, iPad, Macbook, iMac,

Samsung en andere merken.

Apple MacBook Pro 17 Inch - A1229 Reparatie

Moet jouw Apple MacBook Pro 17 Inch - A1229 worden gerepareerd? Is het display gebarsten of werkt de batterij niet meer optimaal? In Gouda ben je aan het juiste adres voor al je Apple MacBook Pro 17 Inch - A1229 reparaties. Wij voeren de meeste reparaties voor Apple MacBook Pro 17 Inch - A1229 binnen één dag voor je uit.

Natuurlijk kun je je telefoon of andere apparatuur meenemen. Je kunt gemakkelijk online een afspraak maken.

Je kunt je Apple MacBook Pro 17 Inch - A1229 ook per post naar ons opsturen. Natuurlijk wil je jouw Apple MacBook Pro 17 Inch - A1229 zo snel mogelijk weer in gebruik nemen. Zodra we je apparatuur ontvangen, repareren we deze direct en sturen we deze zo snel mogelijk weer naar je terug!

We bieden zes maanden garantie op alle reparaties aan je Apple MacBook Pro 17 Inch - A1229, en natuurlijk ontvang je ook direct na de reparatie een factuur.

Selecteer nu hieronder wat er mis is met uw apparaat
 • Beeldscherm en glas

  Het beeldscherm of glas van uw {brand + model} is gebroken, gescheurd, gebarsten of uw touchscreen reageert niet meer goed. Of er zit een vlek/donkere plek in uw scherm. Dit onderdeel kunnen wij voor u vervangen, zodat de voorkant van uw {brand+model} er weer splinternieuw uit ziet. Let op: bij sommige modellen is de schermreparatie een complete module (inclusief LCD paneel, touchscreen en zijkant frame) welke vervangen dient te worden. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.
 • Trackpad

  Reageert het trackpad van uw {brand+model} niet meer zoals het hoort? Wij bieden snelle en betrouwbare trackpad reparatiediensten. Onze experts herstellen de functionaliteit van uw trackpad, zodat u weer soepel kunt navigeren en uw apparaat volledig kunt benutten. Vertrouw op onze professionele service voor een vlotte trackpad reparatie van uw {brand+model}.
 • Toetsenbord

  Ondervindt u problemen met het toetsenbord van uw {brand+model}? Typen de toetsen niet meer goed of helemaal niet? Onze toetsenbord reparatiediensten bieden een snelle oplossing. Laat onze experts het toetsenbord van uw {brand+model} herstellen, zodat u weer moeiteloos kunt typen. Vertrouw op onze professionele service voor een vakkundige toetsenbordreparatie en herstel de functionaliteit van uw apparaat.
 • Logicboard

  Ervaart u problemen met het functioneren van uw {brand+model} en vermoedt u dat het logicboard defect is? Onze deskundige logicboard reparatiediensten bieden een effectieve oplossing. Laat onze specialisten het logicboard van uw apparaat onderzoeken en repareren, zodat u snel weer kunt genieten van optimale prestaties. Vertrouw op onze professionele service om het hart van uw {brand+model} weer in topconditie te brengen met een betrouwbare logicboard reparatie.
 • Batterij / accu

  Is de batterij van uw {brand + model} toe aan een onderhoudsbeurt? Gaat deze snel leeg, start uw toestel niet meer op of wordt het toestel warm? Een nieuwe batterij voor de {brand + model} lost dit probleem voor u op.
 • Onderzoek

  Staat uw reparatie er niet tussen? Of weet u niet precies wat er mis is met uw apparaat? Geen zorgen, wij zullen een onderzoek voor u verrichten.
 • Waterschade

  Heeft uw {brand+model} waterschade opgelopen? Wij kunnen dan een grondige reiniging van uw toestel ondernemen om er voor te zorgen dat uw toestel weer vochtvrij is. Let op: het is mogelijk dat er diverse onderdelen van uw toestel door waterschade zijn beschadigd, u krijgt hier dan een aparte prijsopgave van.
 • Data overzetten

  Maak moeiteloos de overstap naar uw nieuwe telefoon met onze data-overzettingsdiensten. Wij zorgen ervoor dat al uw contacten, foto's en berichten veilig en snel worden overgedragen. Geniet van een probleemloze overgang naar uw nieuwe apparaat!
 • Software

  Wilt u uw {brand+model} voorzien van de nieuwste en meest efficiënte software-updates? Onze professionele software-upgrade service zorgt ervoor dat uw apparaat optimaal blijft presteren met de nieuwste functies en beveiligingsverbeteringen. Verbeter de prestaties en functionaliteit van uw telefoon met onze betrouwbare software-upgrade service. Maak vandaag nog gebruik van de nieuwste mogelijkheden van uw {brand+model}!

Wacht niet te lang

We raden aan om je Apple MacBook Pro 17 Inch - A1229 met schade niet te lang te gebruiken. Dit komt omdat een barst of scheur in het scherm van je Apple snel een aantal andere problemen kan veroorzaken, zoals waterschade of schade aan de luidspreker. Dit kan vervolgens de reparatiekosten enorm verhogen, dus haast je en laat het doen.

Diverse Apple reparaties

Naast het repareren van het scherm of de batterij van het Apple MacBook Pro 17 Inch - A1229, voeren wij ook diverse andere reparaties uit zoals: camera reparatie voor of achter, sensor reparatie, achterkant/achterklep reparatie, waterschade reiniging en moederbord reparatie voor het Apple MacBook Pro 17 Inch - A1229.

Geen tussenpersonen

Omdat we de onderdelen voor Apple MacBook Pro 17 Inch - A1229 rechtstreeks inkopen bij de fabrikant van Apple, kunnen we je een lagere prijs bieden dan andere bedrijven.

Dus in het kort; wil je gegarandeerd de laagste prijs, maar wel de beste service met originele onderdelen voor Apple MacBook Pro 17 Inch - A1229? Dan ben je bij Mobile Doctor in Gouda aan het juiste adres!