tel: 085 – 130 11 96

Vandaag open van 9:00 uur tot 17:30 uur.

Reparatie van iPhone, iPad, Macbook, iMac,

Samsung en andere merken.

Apple iPhone 14 Plus Reparatie

Moet jouw Apple iPhone 14 Plus worden gerepareerd? Is het display gebarsten of werkt de batterij niet meer optimaal? In Gouda ben je aan het juiste adres voor al je Apple iPhone 14 Plus reparaties. Wij voeren de meeste reparaties voor Apple iPhone 14 Plus binnen één dag voor je uit.

Natuurlijk kun je je telefoon of andere apparatuur meenemen. Je kunt gemakkelijk online een afspraak maken.

Je kunt je Apple iPhone 14 Plus ook per post naar ons opsturen. Natuurlijk wil je jouw Apple iPhone 14 Plus zo snel mogelijk weer in gebruik nemen. Zodra we je apparatuur ontvangen, repareren we deze direct en sturen we deze zo snel mogelijk weer naar je terug!

We bieden zes maanden garantie op alle reparaties aan je Apple iPhone 14 Plus, en natuurlijk ontvang je ook direct na de reparatie een factuur.

Selecteer nu hieronder wat er mis is met uw apparaat
 • Beeldscherm en glas

  Het beeldscherm of glas van uw {brand + model} is gebroken, gescheurd, gebarsten of uw touchscreen reageert niet meer goed. Of er zit een vlek/donkere plek in uw scherm. Dit onderdeel kunnen wij voor u vervangen, zodat de voorkant van uw {brand+model} er weer splinternieuw uit ziet. Let op: bij sommige modellen is de schermreparatie een complete module (inclusief LCD paneel, touchscreen en zijkant frame) welke vervangen dient te worden. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.
 • Achterkant / behuizing

  Zit er een lelijke kras, scheur of barst in de achterkant van uw {brand + model}? Of is de zijkant frame (omlijsting) van uw {brand+model} beschadigd? Reparatie van de  achterkant / behuizing met originele onderdelen zorgt ervoor dat uw {brand + model} er weer tip top uitziet. Let op: soms kan het zijn dat de achterkant een complete module is, inclusief camera lens en zijkant frame. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.
 • Achterkant Glas

  Zit er een lelijke kras, scheur of barst in de achterkant glasplaat van uw {brand + model}? Mobile Doctor is een van de weinige bedrijven in Nederland die slechts de glasplaat aan de achterkant van uw {brand + model} kan vervangen. Dit scheelt u enorm in tijd en kosten. Dit doen wij met behulp van een speciale laser machine. Met deze professionele machine laseren wij netjes het kapotte achterglas van uw {brand + model} weg inclusief alle lijmresten. Hierna plakken wij een nieuwe glasplaat op uw {brand + model} zodat het er weer tip top uitziet. Let op: Voordat wij deze reparatie uitvoeren controleren wij wel uw apparaat op frame schade. Indien uw frame (zijkant van uw telefoon) teveel beschadigd of krom is, kunnen wij deze reparatie helaas niet uitvoeren.
 • Batterij / accu

  Is de batterij van uw {brand + model} toe aan een onderhoudsbeurt? Gaat deze snel leeg, start uw toestel niet meer op of wordt het toestel warm? Een nieuwe batterij voor de {brand + model} lost dit probleem voor u op.
 • Oplaadpoort

  Het oplaadgedeelte van uw {brand + model} is beschadigd of is vervuild. Laadt uw {brand + model} niet meer goed op of wordt het apparaat niet meer herkend via de computer? Dan kunnen wij de MicroUSB, Type-C of Lightning connector van uw apparaat vervangen.
 • Voorkant Camera

  Werkt de Selfie-camera van uw {brand+model} niet meer goed? Stelt deze niet goed scherp of zit er een vlek in? Dan kunnen wij dit onderdeel voor u vervangen zodat de camera van uw {brand + model} weer volop gebruikt kan worden.
 • Achterkant Camera

  De camera aan de achterkant van uw {brand + model} werkt niet meer goed. Stelt de camera niet meer scherp, gaat die niet meer aan of maakt die slechte video's/foto's? Dan kunnen wij dit onderdeel voor u vervangen zodat de camera van uw {brand + model} weer volop gebruikt kan worden.
 • Camera Lens

  Is slechts het glas aan de buitenkant van uw {brand+model} beschadigd? Dan kunnen wij dit onderdeel uiteraard voor u vervangen zodat u de camera van uw {brand+model} weer goed kunt gebruiken.
 • Oorspeaker

  Hoor je de ander tijdens een telefoongesprek niet goed of helemaal niet? Of kraakt het geluid? Dan dient de oorspeaker module van uw {brand+model} vervangen te worden.
 • Luidspreker

  Komt er geen of slecht geluid uit uw {brand+model}? Of kraakt het geluid? Dan dient de luidspreker (buzzer) module van uw {brand+model} vervangen te worden.
 • Power / aan-uit knop

  Werkt de power knop van uw {brand+model} niet meer goed, blijft deze bijvoorbeeld haken als u hem indrukt of reageert die helemaal niet? Dan kunnen wij dit onderdeel voor u vervangen zodat u één van de belangrijkste functies op uw smartphone weer kunt gebruiken.
 • Volume / mute knop

  Werken de volume omhoog/omlaag knoppen van uw {brand+model} niet meer goed, blijven deze bijvoorbeeld haken of als u ze indrukt reageren ze helemaal niet? Of werkt de mute knop waarmee u de status van uw apparaat veranderd niet meer goed? Dan kunnen wij deze voor u vervangen.
 • Onderzoek

  Staat uw reparatie er niet tussen? Of weet u niet precies wat er mis is met uw apparaat? Geen zorgen, wij zullen een onderzoek voor u verrichten.
 • Waterschade

  Heeft uw {brand+model} waterschade opgelopen? Wij kunnen dan een grondige reiniging van uw toestel ondernemen om er voor te zorgen dat uw toestel weer vochtvrij is. Let op: het is mogelijk dat er diverse onderdelen van uw toestel door waterschade zijn beschadigd, u krijgt hier dan een aparte prijsopgave van.
 • Data overzetten

  Maak moeiteloos de overstap naar uw nieuwe telefoon met onze data-overzettingsdiensten. Wij zorgen ervoor dat al uw contacten, foto's en berichten veilig en snel worden overgedragen. Geniet van een probleemloze overgang naar uw nieuwe apparaat!
 • Software

  Wilt u uw {brand+model} voorzien van de nieuwste en meest efficiënte software-updates? Onze professionele software-upgrade service zorgt ervoor dat uw apparaat optimaal blijft presteren met de nieuwste functies en beveiligingsverbeteringen. Verbeter de prestaties en functionaliteit van uw telefoon met onze betrouwbare software-upgrade service. Maak vandaag nog gebruik van de nieuwste mogelijkheden van uw {brand+model}!

Wacht niet te lang

We raden aan om je Apple iPhone 14 Plus met schade niet te lang te gebruiken. Dit komt omdat een barst of scheur in het scherm van je Apple snel een aantal andere problemen kan veroorzaken, zoals waterschade of schade aan de luidspreker. Dit kan vervolgens de reparatiekosten enorm verhogen, dus haast je en laat het doen.

Diverse Apple reparaties

Naast het repareren van het scherm of de batterij van het Apple iPhone 14 Plus, voeren wij ook diverse andere reparaties uit zoals: camera reparatie voor of achter, sensor reparatie, achterkant/achterklep reparatie, waterschade reiniging en moederbord reparatie voor het Apple iPhone 14 Plus.

Geen tussenpersonen

Omdat we de onderdelen voor Apple iPhone 14 Plus rechtstreeks inkopen bij de fabrikant van Apple, kunnen we je een lagere prijs bieden dan andere bedrijven.

Dus in het kort; wil je gegarandeerd de laagste prijs, maar wel de beste service met originele onderdelen voor Apple iPhone 14 Plus? Dan ben je bij Mobile Doctor in Gouda aan het juiste adres!