tel: 085 – 130 11 96

Vandaag open van 9:00 uur tot 17:30 uur.

Reparatie van iPhone, iPad, Macbook, iMac,

Samsung en andere merken.

Apple MacBook Reparatie

Moet jouw Apple MacBook worden gerepareerd? Is het display gebarsten of werkt de batterij niet meer optimaal? In Gouda ben je aan het juiste adres voor al je Apple MacBook reparaties. Wij voeren de meeste reparaties voor Apple MacBook binnen één dag voor je uit.

Natuurlijk kun je je telefoon of andere apparatuur meenemen. Je kunt gemakkelijk online een afspraak maken.

Je kunt je Apple MacBook ook per post naar ons opsturen. Natuurlijk wil je jouw Apple MacBook zo snel mogelijk weer in gebruik nemen. Zodra we je apparatuur ontvangen, repareren we deze direct en sturen we deze zo snel mogelijk weer naar je terug!

We bieden zes maanden garantie op alle reparaties aan je Apple MacBook, en natuurlijk ontvang je ook direct na de reparatie een factuur.

Wacht niet te lang

We raden aan om je Apple MacBook met schade niet te lang te gebruiken. Dit komt omdat een barst of scheur in het scherm van je Apple snel een aantal andere problemen kan veroorzaken, zoals waterschade of schade aan de luidspreker. Dit kan vervolgens de reparatiekosten enorm verhogen, dus haast je en laat het doen.

Diverse Apple reparaties

Naast het repareren van het scherm of de batterij van het Apple MacBook, voeren wij ook diverse andere reparaties uit zoals: camera reparatie voor of achter, sensor reparatie, achterkant/achterklep reparatie, waterschade reiniging en moederbord reparatie voor het Apple MacBook.

Geen tussenpersonen

Omdat we de onderdelen voor Apple MacBook rechtstreeks inkopen bij de fabrikant van Apple, kunnen we je een lagere prijs bieden dan andere bedrijven.

Dus in het kort; wil je gegarandeerd de laagste prijs, maar wel de beste service met originele onderdelen voor Apple MacBook? Dan ben je bij Mobile Doctor in Gouda aan het juiste adres!