tel: 085 – 130 11 96

Vandaag open van 9:00 uur tot 17:30 uur.

Reparatie van iPhone, iPad, Macbook, iMac,

Samsung en andere merken.

Samsung Galaxy S Reparatie

Moet jouw Samsung Galaxy S worden gerepareerd? Is het display gebarsten of werkt de batterij niet meer optimaal? In Gouda ben je aan het juiste adres voor al je Samsung Galaxy S reparaties. Wij voeren de meeste reparaties voor Samsung Galaxy S binnen één dag voor je uit.

Natuurlijk kun je je telefoon of andere apparatuur meenemen. Je kunt gemakkelijk online een afspraak maken.

Je kunt je Samsung Galaxy S ook per post naar ons opsturen. Natuurlijk wil je jouw Samsung Galaxy S zo snel mogelijk weer in gebruik nemen. Zodra we je apparatuur ontvangen, repareren we deze direct en sturen we deze zo snel mogelijk weer naar je terug!

We bieden zes maanden garantie op alle reparaties aan je Samsung Galaxy S, en natuurlijk ontvang je ook direct na de reparatie een factuur.

Wacht niet te lang

We raden aan om je Samsung Galaxy S met schade niet te lang te gebruiken. Dit komt omdat een barst of scheur in het scherm van je Samsung snel een aantal andere problemen kan veroorzaken, zoals waterschade of schade aan de luidspreker. Dit kan vervolgens de reparatiekosten enorm verhogen, dus haast je en laat het doen.

Diverse Samsung reparaties

Naast het repareren van het scherm of de batterij van het Samsung Galaxy S, voeren wij ook diverse andere reparaties uit zoals: camera reparatie voor of achter, sensor reparatie, achterkant/achterklep reparatie, waterschade reiniging en moederbord reparatie voor het Samsung Galaxy S.

Geen tussenpersonen

Omdat we de onderdelen voor Samsung Galaxy S rechtstreeks inkopen bij de fabrikant van Samsung, kunnen we je een lagere prijs bieden dan andere bedrijven.

Dus in het kort; wil je gegarandeerd de laagste prijs, maar wel de beste service met originele onderdelen voor Samsung Galaxy S? Dan ben je bij Mobile Doctor in Gouda aan het juiste adres!